A QNAP bemutatja a QcalAgent applikációt

fid

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette a QcalAgent béta verzióját, mely támogatja a Google® és Outlook® naptárakat melyeket a CalDAV-on keresztül szinkronizálhatunk. A felhasználók központilag menedzselhetik céges és privát naptárakat, megoszthatják azokat csoportokkal a jobb együttműködés és időmenedzsmentért, meghívhatnak felhasználókat, vagy az időpontokhoz akár fájlokat is csatolhatnak. A QcalAgent természetesen támogatja a pillanatkép és egyéb mentési módszereket az adtok védelme érdekében.

A QcalAgent összevonja a naptárakat, akár egy központi menedzsment felület, hogy segítse a felhasználókat a hatékonyabb időmenedzsmentben és nyomon követésében.” – nyilatkozta Christine Wang, a QNAP termékmenedzsere, valamint hozzátette: „Az ütemtervek és a csatolt fájlok is biztonságosan tárolódnak a NAS privát felhőjében.”

A személyes események nyomon követése mellett a QcalAgent olyan közös naptárakat is támogat, amelyek segítik a csapatmunkát és csoportos események szervezését. Fájlokat csatolhatunk a számítógépen vagy a NAS-on lévő eseményekhez, megoszthatjuk azokat és integrálhatjuk a Qcontactz alkalmazásba, ezzel is segítve a résztvevők gyors meghívásában.

A QcalAgent automatikusan rögzíti a naptárak minden változását pillanatfelvételek készítésével. A felhasználók ellenőrizhetik a módosítási előzményeket és kiválaszthatnak konkrét naptárat a visszaállításhoz. A naptár tartalmát egy .ics fájlban is exportálhatjuk. Ütemezett biztonsági másolatokat is beállíthatunk, melyet egy másik NAS-ra továbbíthatunk, hogy az ütemtervek biztonságban legyenek.

Tudj meg többet a QcalAgent ről: https://www.qnap.com/solution/qcalagent/hu-hu/

Elérhetőség

A QcalAgent Beta már elérhető a QTS App Center-ben.

Rendszerkövetelmények:

  1. QNAP NAS QTS 4.3.3 (vagy újabb) rendszerrel.

  2. A Container Station v1.7.2415 (vagy újabb) a QcalAgent telepítése előtt installálva kell, hogy legyen.

Javasoljuk, hogy a legújabb Google Chrome™, Safari®, Microsoft Edge®, vagy Firefox® böngészőt használd a legjobb felhasználói élmény érdekében.

Tags: