ADATA és XPG mobil gaming megoldások az MWC 2018-on

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelenti be, hogy először vesz részt a Mobil World Congress (MWC) 2018-on, amely a világ legnagyobb mobiltechnikai találkozója. Az ADATA és az XPG együttesen mutatja be teljes gaming megoldásait, amely mobilitást, funkcionalitást és kényelmet nyújt a növekvő mobilhasználók igényeinek megfelelően. Az ADATA három új nagy kapacitású powerbanket kínál, amelyek könnyűek és sokoldalúak, számos színvben és kapacitásban érhetők el. Az XPG EMIX I30 szabadalmazott dizájnnal, 5.2 csatornás térhangzással, gazdag és részletes hangminőséggel kiváló gaming szórakozást garantál.

 

 

XPG gaming audio termékek

A mobil gaming az egyike azon kevés szegmensnek, amelyek hihetetlen ütemben fejődnek és a kereslettel párhuzamosan növekedhetek. Az XPG nagy hangsúlyt fektet a gazdag és részletes hangminőség biztosítására. Az 5.2 csatornás EMIX I30 belső vákuumcsöves technológiát használ, amely valódi 3D-s térhangzást biztosít. 13,5 mm-es, tartós, de mégis reaktív monomer anyagból készült egységeket is alkalmaz. A PC gamereknek tervezték az EMX H30 fejhallgató és a SOLOX F30 erősítő kombinációját, ami az XPG első audio megoldása a játékosok számára. Az EMIX H30 óriási 53 mm-es hangszórókkal van felszerelve, melyek 20 Hz és 20 000 Hz között üzemelnek. A SOLOX F30 több audio móddal is rendelkezik. A játék, a zene, a filmek és a csevegési hangképek biztosítják a kívánt mélységet és tisztaságot, melyet persze testre is szabhatunk, hogy azok a legjobban megfeleljen az egyes alkalmazásoknak.

Az ADATA gaming kiegészítőket is kínál a mobil játékosoknak

Akár keveset játszik valaki, akár sokat, az ADATA számos mobil tartozékot kínál, beleértve a vezeték nélküli töltőpadot, powerbankeket és a memóriakártyákat. A CW0050 egy 6 mm-es, vékony, vezeték nélküli töltőpad, amely támogatja a Qi vezeték nélküli szabványt a legújabb mobilok esetében, mint például az Apple iPhone 8, az iPhone X és a Samsung Galaxy 8, illetve Note 8. A három legújabb powerbank, a P10050, a P16750 és a P20010 változatos színválasztékot és kapacitást biztosítanak. Az ADATA továbbra is új termékeket fejleszt a külső merevlemez és SSD megoldások terén is, így az 5TB-os HD330 külső merevlemez, a HD710M Pro HDD és az 1TB SE730H USB-C külső SSD is bemutatkozik a kiállításon.

Tags: