A QNAP integrálta a Hikvision H.265 hálózati kamerákat

fid

A QNAP® Systems, Inc. hivatalosan is bejelentette, hogy a QNAP NAS-ok kompatibilisek a Hikvision H.265 nagyfelbontású hálózati kameráival, beleértve a DS-2CD2H25FHWD, DS-2DF8836I5X, DS-2TD2636 és egyéb kamerákat. A QNAP mostani integrációval 92 új Hikvision H.265 hálózati kamera került fel a kompatibilitási listára, például a lézer speed dome, hőérzékelős- és tripwire kamerák, melyek hangra aktiválódnak, szabotázs ellen is védettek, valamint útvonalkövető és zónaelhagyás felismeréssel segíti a megfigyeléssel foglalkozó cégeket.

A Hikvision DS-2CD2H25FHWD 2MP WDR változtatható fókuszú torony kamera egy 1/2,8″-os CMOS érzékelővel rendelkezik, amellyel a kamerák kiváló képminőséget biztosítanak 1920×1080 felbontásnál, ultragyenge fényviszonyok és 120dB dinamikatartomány (WDR) esetén is. A DS-2DF8836I5X 8MP 36×-os hálózati lézeres dome-ot a nagyméretű felügyeleti követelményekhez tervezték. A kamera 2/3” progresszív szkennelésű CMOS szenzort, 4K felbontású kimenetet és kristálytiszta felvételkészítést biztosít gyenge fényviszonyok mellett is, valamint teljes sötétségben egyaránt. A Hikvision DS-2TD2636 termikus és látható bi-spektrum hálózati kamera a mozgó objektumok élénk, nagy felbontású videóit rögzíti 384×288 felbontásig, akár extrém sötét és rossz idő esetén is. Az „intelligens” funkciók teljes skálájával elérhető, például azonosítja az előre definiált zónákat, érzékeli a behatolást és a zónavédelmet.

Örömmel bővítjük együttműködésünket a QNAP-pel, különösen az általunk alkalmazott hőkamera-technológiával, hogy különféle környezetekben, például járőrözésnél, kikötőkben és más kiemelten fontos területeken további megoldásokat kínálhatunk felhasználóinknak.” – nyilatkozta Adler Wu, a Hikvision Global Technológiai Partner Alliance menedzser, valamint hozzátette: „A kombinált megoldások támogatása az intelligens észlelési funkciók segítségével korszerű videomegfigyelési technológiát telepíthetünk, amelyek maximális biztonságtechnikai hatékonyságot biztosítanak a műveletek és az események utáni vizsgálat során.”

A QVR Pro átfogó videomegfigyelési szolgáltatásokat integrál a QNAP NAS-ba, biztosítja a QTS-től elválasztott felvételi környezetet az adattárolás bővíthetőségével és rugalmas tárhelykezelési funkciókkal. A QNAP NAS és a Hikvision hálózati kamerák integrációja átfogó felügyeleti megoldást nyújt, amely optimális felvételi minőséget, időben történő fájlmentést és teljeskörű RAID-védelmet garantál.

További Információ a QNAP videomegfigyelési szolgáltatásáról: https://www.qnap.com/solution/qvr-pro-official/en/


További Információ a QNAP NAS-ról és a kompatibilis IP kamerákról:
https://www.qnap.com/en/compatibility-qvr-pro


További Információ a Hikvision-ről:
http://www.hikvision.com/en/

Tags: