XPG STORM RGB M.2 2280 aktív hűtés

fid

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta az XPG STORM hűtőbordát az M.2 2280 meghajtókhoz. A STORM alumínium hűtőbordával és ventilátorral rendelkezik. Könnyen rögzíthető bármilyen kompatibilis SSD-hez, így hatékony hűtést biztosít. Az SSD alacsonyabb hőmérséklete stabilabb tárolást és rendszer teljesítményt nyújt, valamint az XPG stílusú STORM hűtő színes RGB világításával a gaminghez is igazodik.

Az alacsonyabb hőmérséklet, nagyobb sebesség

Míg az M.2 2280 PCIe SSD-k jelenleg a leggyorsabbak a piacon, nagy adatátviteli sebességük miatt jelentős hőtermelés is jelentkezik. Hűtőborda nélkül a felhalmozódó hő hatással lehet a teljesítményre és felgyorsíthatja az SSD öregedését. A STORM alumínium hűtőborda bármely M.2 SSD-re illeszkedik. A hűtőbordával együtt a STORM ventilátort is használ a hideg levegő bordára juttatásához, ezzel legalább 25% -kal csökkenti a hőmérsékletet a hűtőbordával nem rendelkező M.2 SSD-hez képest.

Stílusos RGB színek

A STORM RGB világítását biztosan értékelni fogják a modderek és a gamerek. Míg az M.2 slot szinte el van rejtve az alaplapon lévő nagyobb alkatrészek között, az RGB hűtőbordával a STORM valóban látványosan kiemelkedik. RGB világítási beállításokkal is rendelkezik, számos alkalmazást támogat, például ASUS AURA Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready és MSI Mystic Light Sync, a maximális kényelem és testreszabhatóság érdekében.

Könnyű telepítés bármilyen kompatibilis SSD-re

Az előre felvitt hőpasztának köszönhetően a STORM gyorsan elhelyezhető bármilyen M.2 2280 SSD-n. Nincs szükség csavarokra vagy bonyolult eljárásokra, valamint BIOS-beállításokra. A STORM azonnal munkába áll, csökkenti a hőmérsékletet, javítva a tárolás hatékonyságát és a rendszer stabilitását.

Tags: