XPG EMIX H30 és I30 fej- és fülhallgató

fid

Az ADATA® Technology a nagy teljesítményű DRAM modulok és NAND flash termékek vezető gyártója a mai napon bemutatta első audio termékét. A három XPG márkajelzéssel ellátott kiegészítő, erőteljes, tiszta hangzást és kényelmes viselést biztosít a játékosoknak. Az EMIX H30 fejhallgató teljes méretű, 53 mm-es, míg az EMIX I30 fülhallgatók továbbfejlesztett fülbe helyezhető, a túlméretezett 13,5 mm-es hangszórókat kaptak. A SOLOX F30 erősítő (párosítva az EMIX H30-mal, vagy akár attól külön is használható) többféle csatlakozást, négy előre beállított módot és virtuális 7.1 surround hangzást biztosít. Mindhárom audio eszköz lenyűgöző játékélményt nyújt, illetve az EMIX H30 és az EMIX I30 kompatibilis a PC, Mac számítógépekkel, játék konzolokkal és mobileszközökkel.

SOLOX F30 – virtuális 7.1 surround hangzás és különböző audio módok

A precíz hangfeldolgozás lehetővé teszi a SOLOX F30 számára, hogy külső hangkártyaként és erősítőként működjön együtt a PC és a Mac számítógépekkel. A virtuális 7.1 csatornás térhangzás mélységet ad a hangzásnak és pontosabb pozícionálást eredményez a játékokban a versenyképesség érdekében. A SOLOX F30-ban négy hangpremix van: játék, film, zene és beszédhang. A többfajta csatlakozási lehetőségek növelik sokoldalúságát és egyidejűleg vagy külön-külön is képes meghajtani a fejhallgatóknak és hangszóróknak.

A SOLOX F30 megvásárolható csomagban az EMIX H30 készülékkel és fejhallgató állvánnyal, vagy külön-külön is.

EMIX H30 – nagy hangzás és valódi kényelem

A teljes méretű EMIX H30 fejhallgatók 53 mm-es meghajtóknak köszönhetően széles hangzást biztosítanak. Mindezt a teljes kényelemmel, még hosszabb viselést biztosít a játékok során, a lélegző memória fülpárnákkal, az önbeálló fejpánttal és a gondosan optimalizált szorítóerővel. A leválasztható mikrofon biztosítja, hogy a játékosok tisztán hallják a csapat tagjait, valamint a fonott kábel és az aranyozott csatlakozó hozzájárul a veszteségmentes igényes hangminőséghez.

EMIX I30 – életteli hangélmény a fülben a játékok során

A legtöbb játékosok számra fejlesztett audio termék nagyobb fejhallgató kialakításúak, a kompakt és a mobil fülhallgató viszonylag hiánytermékek. Az EMIX I30 fülhallgatók erős 13,5 mm-es hangszórókkal rendelkeznek, és tervezésüknek köszönhetően jól illeszkednek a hallójáratba, így elkerülhetjük a kellemetlen zajokat és kiélvezhetjük a csúcsminőségű hangzást. A túlméretezett hangszórókkal az EMIX I30 fülhallgatók szabadalmaztatott 5.2 csatornás térhatású hangot képesek létrehozni erőteljese térbeli hangzással. Miközben a kompakt és könnyű, az EMIX I30 fülhallgató komfortos viselést kínál a játékhoz otthon vagy útközben is.

Sokoldalú többplatformos kompatibilitás

Az EMIX H30 és az EMIX I30 PC, Mac, PS4, Xbox, Switch és persze mobileszköz kompatibilis. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak többé nem kell megvásárolniuk az adott eszközökkel kompatibilis fejhallgatót.

Tags: