X-FIT és X-COMFORT

fid

A Thermaltake Gaming – Tt eSPORTS örömmel mutatja be az X FIT és X COMFORT bőrből készült professzionális gamer székeket. Az X FIT és az X COMFORT bőr székek lenyűgöző, fekete színű, valódi bőrborítással, elegáns kárpitozással, a legújabb ergonomikus kialakítással és csúcsminőségű anyagok használatával a maximális tartósság, az optimális forma és a maximális kényelem érdekében lettek megtervezve.

 

 

Igazi bőrből készült

Az X FIT és X COMFORT Real Leather Edition gaming szék teljes egészében valódi bőrrel van borítva mind az ülőlap, mind a háttámlán. Rendkívül tartós, könnyen tisztítható, UV-, öregedés- és hőmérsékletálló a maximális élettartam és a használat érdekében. Az acélkeretben magas minőségű hideg hab található, mely a hosszú ideig tartó használat után is megőrzi alakját, ez felel többek közt a szék ergonomikus kialakításáért, így egyenes és egyidejűleg kényelmes üléspozíciót biztosít.

 

 

 

Igazi ergonómia, időtálló konstrukció

Az X FIT & X COMFORT Real Leather Edition professzionális játékszék a helyes testtartást támogató kiegészítőket kapott. Ez magában foglalja az 5 kerekes görgős kialakítást, az ülőrész nagy sűrűségű párnázatát, a deréktámaszt, állítható magasságú és szélességű kartámaszt, hidraulikus ülésmagasság állítást és a szék billentés funkcióját.

Az X FIT javasolt végfelhasználói ára 529,99 USD.

Az X COMFORT javasolt végfelhasználói ára 549,99 USD.

Available on TT Premium USA:

http://ttpremium.com/product/5816/

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

Tt eSPORTS hivatalos közösségi oldalai és weboldalai:

Tags: