Tt eSPORTS bemutatja a Level 10 M Hybrid Advanced

fid

A Tt eSPORTS továbbra is a professzionális játékeszközök piacára koncentrál, valamint a felhasználók számára tökéletes élményt szeretné nyújtani. A mai napon ezért bejelentette a Level 10 M Hybrid Advanced vezetékes és vezeték nélküli gaming egeret. A legújabb egér a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy megfeleljen a hardcore játék szerelmeseinek. A nagy teljesítményű AVAGO 9800 lézerrel az egeret akár 16.000 DPI felbontásban is használhatjuk. A két zónás 16,8 millió RGB világítás lenyűgöző színt ad hozzá a játékélményhez. Az innovatív és aerodinamikailag fejlesztett szellőztető rendszer a játékidő alatt fokozott hűtést biztosít. Emellett mind az ARM 32BIT-es vezérlő, mind az OMRON mikrokapcsolók az 50 millió névleges kattintási élettartammal a villámgyors reagálást és tartósságot nyújtják, főként, amikor erre leginkább szükség van.

 

 

 

A Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced vezetékes és vezeték nélküli gaming egerek funkció:

5.8 WIRELESS TECHNOLOGY

A legfejlettebb vezeték nélküli technológiával a Level 10 M Hybrid vezetékes és vezeték nélküli gamer egér páratlan mozgásteret biztosít a lehető legnagyobb pontossággal és szabályozhatósággal. Rendkívül magas válaszadási sebességgel, sima teljesítményt és pontos precízitást biztosít. Kettős funkcionalitású, így használható vezetékkel és vezeték nélküli módban, amivel, akár 15 órás tartós játékidőt garantál. A töltés közben az egér vezetékes üzemmódban is működhet, a játékosok megszakítás nélkül folytathatják a játékmeneteket.

EŐTELJES AVAGO 9800 LÉZER SZENZOR

A Level 10 M Hybrid Advanced Gaming Mouse akár 16.000 DPI felbontással is használható, mely alapértelmezés szerint (400, 800, 1600, 3200) vagy akár 16.000 DPI-re állítható be a Tt eSPORTS szoftveren keresztül.

TOVÁBBFEJLESZTETT, 50 MILLIÓ KLIKKELÉST GARANTÁLÓ OMROM MIKROKAPCSOLÓK

A kiváló minőségű OMRON kapcsolók használata minden kattintásnál fokozott visszajelzéseket biztosítanak.

 

 

 

A Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced vezetékes és vezeték nélküli gaming egérrel kapcsolatos további információkat itt érheted el: http://www.ttesports.com/productPage.aspx?p=260

A Level 10 M Hybrid Advanced Gaming Mouse termék-videója:

https://youtu.be/rhaNPbdbzmw

A Tt eSPORTS Level 10 M Hybrid Advanced ajánlott végfelhasználói ára: USD 89.99

A Tt eSPORTS örömmel jelenti be, hogy a “LEVEL 10 HYBRID ADVANCED” termék, elsőként az alábbi partnereknél lesz elérhető:

Germany – Alternate.de (https://goo.gl/ETBq2h) és Amazon.de (https://goo.gl/91rWtC)

UK – Scan (https://goo.gl/XP7iea)

China – JD (https://goo.gl/X1DQfb) és TMall (https://goo.gl/RvvWVh)

Taiwan– PChome (https://goo.gl/eBZTJx) és TtBuy (https://goo.gl/GVXiHD)

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

Tt eSPORTS hivatalos közösségi oldalai és weboldalai:

Tags: