TS-453BT3 Thunderbolt 3 NAS

fid

A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bemutatta a TS-453BT3 4 lemezes NAS-t, mely kombinálja a nagy sebességű Thunderbolt™ 3 csatlakoztathatóságot a QM2 PCIe kártyával, mely két M.2 SATA SSD bővítőhelyet és 10GbE csatlakozóval is rendelkezik. Az elegáns OLED kijelzővel és a 4K HDMI kimenettel együtt a TS-453BT3 a kisvállalatok, munkacsoportok és média szakemberek számára kínál funkciókban gazdag és nagy teljesítményű tárolási megoldást.

A TS-453BT3 Intel® Celeron® J3455 quad-core 1.5GHz processzorra épül (felskáláz 2.3 GHz-ig) dual-channel 8GB DDR3L RAM-mal. Az előre telepített QM2 kártya SSD gyorsítótárat és 10GbE kapcsolatot biztosít, így akár 695 MB/s olvasási sebesség is elérhető. A TS-453BT3-hoz tartozik az RM-IR004 távirányító is, amely a QButton alkalmazással programozható, így a leggyakrabban használt alkalmazásokat sokkal egyszerűbben érhetjük el.

A két, akár 603 MB/s olvasási sebességet biztosító Thunderbolt 3 porttal rendelkező TS-453BT3 ideális az együttműködésen alapuló 4K média szerkesztő platformokhoz, mind a Mac®, mind a Windows® felhasználók számára, illetve lehetővé teszi a nagy médiafájlok egyszerű megosztását a termelékenység növelése érdekében. A TS-453BT3 egyedülálló Thunderbolt-to-Ethernet (T2E) átalakítója, az Ethernet portok nélküli számítógépek (például a MacBook Pro®) számára 10GbE hálózati erőforrások elérését teszi lehetővé a Thunderbolt kapcsolaton keresztül. A TS-453BT3 támogatja a blokk alapú pillanatfelvételeket, hogy egy váratlan NAS-hiba esetén, vagy egy zsarolóprogram támadását követően könnyen visszaállíthassák a NAS-t egy korábbi állapotba.

A 4K-s korszakban a média szakemberei gyakran szembesülnek a lassú kapcsolatok kihívásaival és a kevés tárolókapacitással. A QNAP TS-453BT3 megoldja ezeket a problémákat a Thunderbolt 3 és 10GbE kapcsolattal, valamint az M.2 SSD gyorsítótárral és a bővíthető tárhellyel, segítve ezáltal a felhasználóit a termelési munkafolyamatok egyszerűsítésében, miközben megfelelő mennyiségű adatkapacitást biztosít a kreatív munkákhoz.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A legújabb QTS 4.3 operációs rendszerrel a TS-453BT3 sorozat számos alkalmazást kínál a beépített App Center-ből: a Qsirch teljes szöveges keresést biztosít a fájlok gyors megtalálására; az IFTTT Agent és a Qfiling segítenek a felhasználó munkafolyamatainak automatizálásában a jobb hatékonyság és termelékenység elérésének érdekében; a Qsync és a Hybrid Backup Sync egyszerűsíti a fájlmegosztást és az eszközök közötti szinkronizálást; a QmailAgent és a Qcontactz applikációkkal több e-mail fiók és a névjegyek menedzselését könnyíthetjük meg.

Főbb tulajdonságok

  • TS-453BT3-8G:

4 lemezes torony kialakítású modell; quad-core Intel® Celeron® J3455 1.5GHz processzor (2.3GHz-ig felskáláz), dual-channel 8GB DDR3L SODIMM RAM; hot-swap 2.5”/3.5” SATA 6Gbps HDD/SSD; 2x Thunderbolt 3 port; 2x M.2 2280 SATA SSD csatlakozó és 1x 10GBASE-T LAN port (előre telepített QM2 PCIe kártya); 2x Gigabit LAN port; 2x HDMI v1.4b (akár 4K UHD); 5x USB 3.0 port (1x előlapi; 4x hátoldali); OLED kijelző érintésérzékeny gombokkal.

Elérhetőség

A TS-453BT3 termékcsalád már elérhető. A további információért és a QNAP teljes NAS termékportfóliójáért látogasd meg www.qnap.com weboldalt.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

Tags: