Thermaltake bemutatja a TT Sync Controller TT Premium Edition vezérlőt

fid

A Thermaltake bemutatja az új 9 portos LED hub-ot a TT Sync Controller TT Premium Edition-t, a Thermaltake Plus RGB termékekhez. Stabil SATA tápellátást kapott, a kontroller kifejezetten azért lett létrehozva, hogy szinkronizálja a Thermaltake Plus RGB termékcsalád programozható LED termékeit a választott ASUS, GIGABYTE és MSI alaplapokkal. A támogatott termékek között megtalálható a Riing Plus RGB termékcsalád radiátorai, a Pacific W4 Plus processzor hűtőblokk, a Pacific V-GTX 1080Ti Plus áttetsző VGA hűtőblokk, a Pacific PR22-D5 Plus kiegyenlítőtartály és pumpa, a Pacific RL360 Plus RGB radiátor és Pacific Lumi Plus LED csíkok. Ha a felhasználó a fentebb említett termékeket csatlakoztatta a kontrollerhez és letöltötte az ASUS Aura Sync, GIGABYTE RGB Fusion vagy MSI Mystic Light Sync applikációt a PC-re, azonnal irányítani tudja a komponenseket anélkül, hogy a Riing Plus RGB, vagy bármely más egyéb szoftvert is használnia kelljen.

A Thermaltake TT Sync vezérlője a TT Premium online áruházakban elérhető. A termék elérhetősége és ára országonként és régiónként eltérő lehet, további információért kérjük, forduljon a helyi Thermaltake értékesítési képviselőhöz.

További információ a Thermaltake TT Sync Controller TT Premium Edition termékről:

http://www.thermaltake.com/Cooler/Cooling_Accessory_/Fan_Controller/C_00003143/TT_Sync_Controller_TT_Premium_Edition/design.htm

A Thermaltake hivatalos weboldalai:

  • A Thermaltake hivatalos weboldala:

http://www.thermaltake.com

  • Thermaltake Tt közösség:

http://community.thermaltake.com/

  • Thermaltake termék-videók:

http://www.youtube.com/user/Thermaltakereview

  • Thermaltake Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeInc

  • Thermaltake magyar Facebook oldal:

https://www.facebook.com/ThermaltakeHungary

Tags: