A Seagate bemutatja a 10TB kapacitású IronWolf Pro termékeket

fid

A Seagate Technology plc (NASDAQ: STX), a világ vezető adattárolási megoldás gyártója bemutatja a Seagate IronWolfPro sorozatot NAS felhasználóknak. A kis- és középvállalkozásoknak készült, mellyel jobban kezelhetik az általuk létrehozott és felhasznált adatok hatalmas mennyiségét. Az IronWolf Pro akár 300TB adatírást is elvisel, az extrém munkaterhelés mellett is megőrzi az adatokat és gyors hozzáférést biztosítson azokhoz, hogy gyorsan felismerhessék és kihasználják az új üzleti lehetőségeket. Az IronWolf Pro-hoz most kétéves Seagate Rescue Data Recovery szolgáltatás is tartozik, ami azt jelenti, hogy az IronWolf Pro meghajtók és a rajta tárolt adatok egy esetleges katasztrófa esetén is biztosítva vannak, mint például árvíz, tűz vagy véletlen károk. Az IronWolf Pro mellett a Seagate BarraCuda® Pro meghajtói, illetve a teljes Pro sorozat esetében is elérhető ez a speciális adathelyreállítási garancia.

A NAS piac extrém módon növekszik, 2017-ben az előzetes előrejelzések alapján ez 7 milliárd Dolláros üzlet lesz a Global Industry Analysts, Inc. szerint. Hasonló mértékben növekszik a kis- és középvállalkozások által igényelt adatok tárolásának igénye. Az IronWolf Pro olyan meghajtók új generációja, amelyek képesek támogatni ezt az exponenciális növekedést most és az elkövetkező években is.

A Seagate Guardian Series 10TB merevlemezei 2016 júliusában jelentek meg, az IronWolf Pro az üzleti felhasználóknak nagyobb tartósságot és gyorsaságot biztosít a legnagyobb munkaterhelésnél is a többfelhasználós NAS környezetben.” – nyilatkozta Jeff Fochtman a Seagate globális marketingjéért felelős alelnöke, valamint hozzátette: „A Seagate Rescue garanciával a felhasználók biztonságban tudhatják adataikat.”

Az IronWolf NAS felhasználásra készült. Például az IronWolf Pro az AgileArray ™ technológiájával NAS-ra optimalizálva segít a vállalkozásoknak a fájlmegosztás, a biztonsági mentés és a privát felhő-környezetek teljesítményének növelésében. Az AgileArray technológia kiegyensúlyozza a lemezeket a dual-plane balanszírozással és vibrációs érzékelőkkel, illetve RAID optimalizálással növeli a teljesítményt és fejlett energiagazdálkodással is rendelkezik.

A legnagyobb kihívást jelentő NAS alkalmazási környezetekhez optimalizáltan a Seagate IronWolf Pro hatékonyan működik a QNAP NAS-ok legjobb teljesítményének érdekében.” – nyilatkozta Meiji Chang, a QNAP vezérigazgatója, valamint hozzátette: „Az IronWolf Pro nagy tárolókapacitást biztosít az adatok tárolásának egyre növekvő igényének megfelelően az SMB és az enterprise NAS felhasználók esetében, így kétséget kizáróan az IronWolf Pro a NAS felhasználást egy új szintre emeli.”

 

 

Egyéb fontos technológiák:

  • A rotációs vibrációs (RV) érzékelők a konzisztens teljesítményt támogatják a rezgések csökkentése érdekében a 16 lemezes NAS rendszerekben.
  • 10 TB kapacitás, még nagyobb adatelérés a vállalkozások számára. A nagyobb kapacitás több fizikai helyet biztosít a redundanciához vagy a nagyobb tárhelyhez.
  • Kibővített többfelhasználós képességek, melyekkel akár 300TB-ot is írhatunk rá évente ez majdnem 5-ször több, mint egy átlagos desktop merevlemez képessége.
  • Az IronWolf Pro-hoz tartozik a Seagate piacvezető Rescue Data Recovery szolgáltatása, amely magában foglalja a véletlen károkat, valamint a természeti csapások által okozott meghibásodások – például tüzet vagy árvizet – esetén történő adatmentést is.

Az IronWolf Pro-val kapcsolatos további információért kérjük, látogassa meg a www.seagate.com/ironwolf weboldalt.

Tags: