QTS 4.3.4 és QIoT Suite Lite

fid

A QTS 4.3.4 béta kiadásával párhuzamosan az ARM alapú NAS-ok támogatják a pillanatképeket, valamint a NAS-alapú IoT alkalmazásokat telepítését a QIoT Suite Lite programmal. A rendkívül költséghatékony ARM alapú NAS nemcsak az internetes alkalmazások fejlesztését teszi lehetővé a privát felhőben, hanem lehetővé teszi az árérzékeny felhasználóknak, például a diákok számára, hogy könnyedén létrehozhassák az első internetes projektjeiket.

A QTS 4.3.4-es verziójára történő frissítése után a TS-x31X, a TS-x31P, a TS-x31P2, a TS-x31 + és a TS-1635 támogatni fogja a QNAP innovatív QIoT Suite Lite programját (a NAS legalább 2GB memóriával kell, hogy rendelkezzen). Ezután integrálhatjuk a különböző IoT eszközöket a NAS-ba, gyorsan fejleszthetjük, telepíthetjük és implementálhatjuk az IoT alkalmazásokat a QIoT Suite Lite programmal. Az összes adat az alacsony költségű NAS privát felhőben tárolható, mielőtt nyilvánosan elérhető lenne tesztelhető, majd exportálható lesz a felhőszolgáltatásokra a további elemzéshez és feldolgozáshoz. A QNAP ARM-alapú NAS a QIoT Suite Lite-tal a legnagyobb rugalmasságot és költséghatékonyságot nyújtja az IoT-fejlesztés egyszerű elindításához.

A QioT Suite Lite rugalmas architektúrát és több, harmadik féltől származó szolgáltatást is integrál. Például támogatja (de nem kizárólagosan) a fejlesztő kártyákat indul készleteit, köztük az Arduino Yun, a Raspberry Pi®, az Intel® Edison és az MTK LinkIt ™ Smart 7688 (Duo); az API segítségével megosztja a QNAP NAS-on tárolt és összegyűjtött eszköz adatokat, azokat más irányítópultra, például a Microsoft® Power BI-re továbbítja az adatok elemzéséhez és kezeléséhez; bizonyos QNAP NAS modellek támogatják az AWS Greengrass-t, hogy kihasználhassuk az Amazon® felhő számítási megoldást is. A privát és a nyilvános felhők előnyeit integrálva a QIoT Suite Lite nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé a tárgyak internetében, segíti a rendszerintegrátorokat az IoT eszközök használatában, mindezt megfizethető módon.

Nézd meg a QIoT Suite Lite bemutatóját!

Tags: