A QNAP bemutatja a világ első Ryzen alapú hálózati adattárolóját

fid

A QNAP® Systems, Inc. a COMPUTEX-en a NAS-ok, a networking és az IoT csúcstechnológiás innovációi mellett bemutatta világ első AMD Ryzen ™ -alapú NAS eszközét, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét a nagy teljesítményű és funkciókban gazdag NAS-ok mellett.

Az új TS-x77 sorozat a Ryzen hihetetlen teljesítményét használja, a processzorok akár 8 mag / 16-szálat tartalmaznak Turbo Core-ral, ami akár 3,7 GHz-en is működhetnek, ezzel a kellő pillanatban hatékonyan növelik a virtualizációs teljesítményt. A TS-x77 nagy teljesítményű adattároló az I/O intenzív és virtualizációs alkalmazásokhoz, támogatja az AMD Radeon ™ és NVIDIA® grafikus kártyákat az erőforrásigényes videószerkesztéshez és -lejátszáshoz.

A TS-x77 sorozatban 6, 8 és 12 tálcás modellek érhetők el, AMD Ryzen 7 (8 mag/16 szál) és AMD Ryzen 5 (6 mag/12 szál és 4 mag/8 szál) processzorokkal, amelyek támogatják az AES-NI hardveresen gyorsított titkosítást és akár 64 GB DDR4 RAM-ot is használhatnak. A sorozat minden modellje három PCIe Gen.3 slotottal rendelkezik, ezzel kimagasló bővítési lehetőséget nyújt a 10GbE/40GbE NIC, a PCIe NVMe SSD, a grafikus kártyák és az USB 3.1 bővítőkártya támogatásához. Két M.2 SATA 6 GB / s SSD bővítőhely a gyorsítótárazáshoz, vagy a nagy teljesítményű poolokhoz használható. A TS-x77 sorozat hihetetlen teljesítményt, skálázhatóságot és megbízhatóságot nyújt, amely széleskörű megoldást nyújt az üzleti feladatokhoz (beleértve a platformok közötti megosztást, a mentést, a katasztrófa utáni helyreállítást, az iSCSI és a virtualizációs feladatokat) mindenfajta nehézség nélkül.

A TS-x77 sorozat a kiváló hardver és szoftver kombinációja, amely nagyfokú bővíthetőséget, megbízhatóságot, valamint az IOPS-igényes és multitask-os munkakörnyezethez kínál eszközöket. A további információkért töltsd le a TS-x77 adatlapját.

A QNAP TS-x77 NAS 2017 harmadik negyedévétől lesz elérhető.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

Tags: