Qmedia Android TV

fid

A QNAP® Systems, Inc. az mai napon bejelentette a Qmedia Android TV alkalmazást a multimédiás tartalom streameléséhez. Egyszerűen telepítsd az alkalmazást a Google Play áruházban az Android TV-re vagy a set-top boksz-ra, hogy megnézhesd fotóidat, zenéidet és videóidat közvetlenül a QNAP NAS-ról. Az intuitív felhasználói felület az egész család szórakoztatására készült, kényelmes, mindenfajta bonyolult telepítés nélkül élvezhetjük a multimédiás élményt.

A QNAP arra törekszik, hogy javítsa a multimédiás élményt a felhasználói számára, így közelebb hozza az emberekhez a különböző platformokat” – nyilatkozta Bennett Cheng, a QNAP termékmenedzsere – a korábbi Apple TV alkalmazásunk alapján a Qmedia Android TV alkalmazás, friss, új megjelenést és számos intuitív új funkciója mellett széleskörű multimédiás élményt kínál az intelligens TV-hez.”

A Qmedia Android TV alkalmazás telepíthető a támogatott Android TV rendszerekre, beleértve a Sharp AQUOS, a Sony BRAVIA, az NVIDIA SHIELD és a Mi Box (nemzetközi verziót). A Qmedia Android TV alkalmazás támogatja a QNAP multimédiás alkalmazásait, a Video Station-t, Photo Station-t és Music Station-t. Természetesen hozzáférhetünk vele a videokategóriákhoz, filmekhez és tévéműsorok online információihoz, feliratokhoz, böngészhetjük az albumokat, fényképes diavetítések indíthatunk és lejátszási listákat is készíthetünk.

A Qmedia Android TV alkalmazás minden Android TV 6.0 (vagy újabb) eszközzel kompatibilis, a támogatott eszközre a Google Play-ből telepíthető. A Video Station, a Photo Station és a Music Station telepítését a helyi QNAP NAS-on keresztül kell elvégezni, ahol a Qmedia Android TV funkcióit is engedélyezheted.

Elérhetőség

A Qmedia Android TV applikáció már ingyenesen letölthető a Google Play™ bolton keresztül az Android TV rendszerekre.

További érdekességeket tudhat meg Facebook oldalunkon is: facebook.com/QNAPHungary

Instagram oldalunkon használati tippeket is találhat: www.instagram.com/qnaphungary

Tags: