Nighthawk X6S Tri-band WiFi hatótáv növelő

fid

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója bemutatja a Nighthawk® X6S AC3000 Tri-band WiFi hatótáv növelőt FastLane3 és Smart Roaming (EX8000) technológiával. Bármilyen WiFi routerrel vagy ISP modemmel együttműködik, a Nighthawk X6S Range Extender FastLane3 megoldásával növeli a már meglévő WiFi lefedettséget, megszünteti a leárnyékolt helyeket és megnöveli a WiFi sebességét. A NETGEAR szabadalmaztatott FastLane3 technológia három fontos összetevőből épül fel: (1) Tri-band WiFi, (2) dedikált és fenntartott kommunikációs sáv a router és a Nighthawk között, valamint (3) optimalizált antenna kialakítás.

 

 

A Nighthawk X6S háromsávos WiFi hatótáv növelő új világot nyit meg azoknak, akik a NETGEAR Nighthawk teljesítményét és a routerek fejlett szolgáltatásait szeretnék használni, valamint azoknak is, akik a szolgáltató által biztosít routert használják. Általában, akik már rendelkeznek valamilyen megoldással, ők is tapasztalhatnak leárnyékolt zónákat, kapcsolódási problémákat melyek általában az épület elrendezésének, vagy az építés során alkalmazott anyagok típusának, de sok esetben a router elhelyezéséből is következik. A FastLane3 növeli a meglévő WiFi hatótávolságát, megoldást kínál a lassú vagy gyenge vezeték nélküli kapcsolatra, mely a router típusa, vagy a fizikai akadályok miatt lép fel.

A Nighthawk akár 230 m2-re képes kiterjeszteni a WiFi hatótávolságát, miközben csökkenti az interferenciát, így az okostelefonok, táblagépek és számítógépek kiegyensúlyozott adatfolyamot kapnak, ennek köszönhetően a játék vagy az internet böngészés is érezhetően gyorsabb és a jobb lesz. A FastLane3 technológia előnye a Nighthawk X6S esetében, hogy nagymértékben növeli a WiFi lefedettséget és a sebességet az épület eldugott zugaiban is. A hálózat nevének (SSID) változása nélkül tudunk netezni, miközben megszűnik a WiFi teljesítményének romlása az extender használatának köszönhetően.

A Nighthawk X6S legfontosabb jellemzői
A NETGEAR FastLane3 háromsávos WiFi-re épül – dedikált, vezeték nélküli kapcsolatot tart fenn a routerrel – az intelligens roaming funkcióval pedig zökkenőmentes WiFi lefedettséget biztosítson a bejárati ajtótól a hátsó udvarig, mindezt ugyanazzal a hálózati névvel (SSID) mindenhol. Továbbá a MU-MIMO és a Smart Connect intelligenciával minden eszközt a legoptimálisabb WiFi-kapcsolathoz rendeli.

 

 

 

Innovatív Tri-band WiFi FastLane3 technológiával: a Tri-band WiFi lehetővé teszi, hogy a Nighthawk X6S FastLane3 dedikált kapcsolatot hozzon létre a meglévő WiFi routerrel vagy modemmel. Az egy- vagy kétsávos WiFi bővítőkkel ellentétben a dedikált kapcsolatot kizárólag „belső” kommunikációra használja, így maximalizálja a rendelkezésre álló internetsebességet, javítja a hálózat teljesítményét a gyenge kapcsolattal rendelkező WiFi eszközök esetében is.

A routerrel megegyező WiFi hálózati név: A hagyományos hatótávolság növelők kibővítik a WiFi jelét, azonban mindig más elnevezésű hálózatra (SSID) kell kapcsolódnunk, így eszközeink folyamatosan ugrálni fognak a router és a különböző jelismétlők között. Ráadásul nem mindig a legerősebb jellel rendelkezőre fognak kapcsolódni. Ezzel szemben az új Nighthawk X6S WiFi extender ugyanazt a WiFi-hálózatnevet és jelszót használja, mint a router, a készülékek automatikusan a legerősebb jelet fogják kapni.

Smart Roaming: A Nighthawk X6S WiFi extender következő generációs Smart Roaming technológiája intelligens módon csatlakoztatja a mobileszközöket a legerősebb WiFi jelhez, így mindenhol élvezhetjük a streamet.

A Nighthawk X6S egyéb technikai jellemzői:

  • AC3000 WiFi sebesség — akár 3Gbps* (1733+866+400)
  • Smart Connect — intelligens WiFi sáv (5GHz or 2.4GHz) kiválasztás
  • Multi-User MIMO (MU-MIMO) — az adatok egyidejű továbbítása több eszközre
  • Quad-core processzor — jobb vezetékes és vezeték nélküli jeltovábbítás a 4K streaming és a szakadás mentes kapcsolathoz
  • hat nagy teljesítményű antenna — az optimális teljesítményért
  • négy Gigabit Ethernet port — melyekre játékkonzolokat, okos TV-t, vagy multimédia eszközöket kapcsolhatunk
  • ReadySHARE® USB port —USB nyomtató csatlakoztatása az USB 2.0 portra
  • WiFi Analytics App az Android™ eszközökhöz — a hálózat állapotának megtekintése, a jel erősségének beállítása a csatornák interferenciájának elkerülésének beállításához

Árazás és elérhetőség
NETGEAR Nighthawk X6S AC3000 Tri-band WiFi Range Extender FastLane3 és Smart Roaming (EX8000) technológiával már elérhető 229,99$ ajánlott végfelhasználói áron.

Tags: