A NETGEAR új innovációt jelent be

fid

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) a globális hálózati termékeket gyártó vállalat, ami innovatív termékeket szállít az otthoni, üzleti és hálózati szolgáltatóknak, egy teljesen új sztenderdet állított fel a rugalmasabb hálózati felépítéshez az iparág első multigigabit switch-cseivel. Az összes üzleti, a kis irodai vagy otthoni eszközök mindegyike az általa használható legmagasabb sebességű kapcsolatot, így azok optimalizálva érhetők el. Az üzleti felhasználók választhatják a már megszokott 100 Mbps, 1 Gbps, vagy 10 Gbps sebességű, illetve az új 2,5 és 5 Gbps-os kapcsolatot anélkül, hogy új kábelek behúzására lenne szükség.

 

 

 

Összesen 7 switch jelenik meg a NETGEAR kínálatában, melyek támogatják a kábeles és optikai kábeles csatlakoztatást, az asztali és a rackes kivitelben is.

  • XS505M 5-portos 10-Gigabit/Multi-Gigabit Ethernet nem menedzselt switch SFP+ porttal 
  • XS805M 8- portos 10-Gigabit/Multi-Gigabit Ethernet nem menedzselt switch SFP+ porttal
  • GS110MX 8- portos Gigabit Ethernet nem menedzselt switch 2 darab 10G/Multi-Gig porttal (GS110MX)
  • GS110EMX 8- portos Gigabit Ethernet okos menedzselt switch 2 darab 10G/Multi-Gig porttal 
  • MS510TX 8- portos Multi-Gigabit Ethernet okos menedzselt pro switch 10G normál vezetékes és SFP+ porttal 
  • MS510TXPP 8- portos PoE+ Multi-Gigabit Ethernet okos menedzselt pro switch 10G normál vezetékes és SFP+ porttal 
  • M4200 Multi-Gigabit intelligens menedzselt Edge termékcsalád PoE+ és 2 darab SFP+ porttal 

Általában a 10-Gigabites switch-csek 1 Gigabites kapcsolatot biztosítanak azon eszközöknek, akik nem rendelkeznek 10Gigabites csatlakozással, azonban a Netgear Multi-Gigabit termékcsaládja azon eszközöknek is az elérhető legmagasabb sebességet tudják biztosítani, melyek például 2.5, vagy 5 Gbps sebességgel rendelkeznek. Mostanában például egyre több otthoni felhasználásra szánt alaplap használja az 5Gbps csatlakozót. Így a már meglévő kábelezéssel, mindig a lehető leggyorsabb kapcsolatunk lesz.

A NETGEAR Multi-Gigabit Ethernet switch-csei ProSAFE® élettartamra vonatkozó garanciával kerülnek a boltok polcaira, ami tartalmazza a Next Business Day (a következő munkanapon történő csere) opciót is, valamint a technikai támogatást is.

A NETGEAR multigigabit technológiáról és egyéb otthoni, kisirodai, középvállalkozásoknak, oktatási intézményeknek és az állami szektornak szánt termékeiről a NETGEAR.com weboldalon tájékozódhat.

Tags: