A Netgear kivilágítja az otthonodat

fid

A NETGEAR, Inc., (NASDAQ: NTGR) az otthoni hálózatok és az intelligens otthoni biztonsági termékek vezető gyártója bemutatja a legtöbbet eladott Arlo® Smart Home Security termékcsaládjának új kiegészítőjét az Arlo® Outdoor Smart Home biztonsági világítást. Az Arlo Security Light egy teljesen vezeték nélküli, intelligens vezérlésű, időjárásálló és testre szabható LED-fény, amely megvilágítja a sötét területeket az ingatlan körül és riasztást küld a mobilalkalmazáson keresztül bármilyen mozgás észlelésekor.

Az Arlo Security Light testre szabható fényekkel megvilágítja az előtetőt, a járdát, az udvart és egyéb otthoni kültéri területeket. Gyakorlatilag bárhová felszerelheted az Arlo biztonsági fényt az egyszerűen állítható tartókkal. Kivehető, újratölthető akkumulátorokkal vagy opcionális napelemekkel is tölthető.

Az Arlo Security Light automatikusan bekapcsol, ha mozgást észlel, az érzékenységet a különböző területeknek megfelelően könnyen beállíthatod, hogy megfeleljen a biztonsági igényeknek. Ha elutaztál, egyszerűen beállíthatod az időzítést, hogy be- és kikapcsolja a fényeket, így azt az illúziót kelti, hogy van valaki otthon. Az ütemezés beállítása távolról is elvégezhető az ingyenes Arlo alkalmazáson keresztül.

 

 

Az Arlo Security Light személyre szabható, a színeket és a mintákat az egyedi helyzetekhez igazíthatjuk. Például egy elbűvölő hollywoodi stílusú fény ragyoghat a bejárati ajtón, hogy valami kis érdekességgel fogadjuk a vendégeket, vagy használhatunk hűvös, fényes reflektort, a járda megvilágításához, amikor este visszük ki a szemetet. Villanófényt is beállíthatunk a mozgást észlelésénél, ez felhívja a szomszéd figyelmét, vagy megrémíti a rablókat vagy az állatokat. Az Arlo alkalmazás segítségével bárhonnan távolról irányíthatjuk az Arlo Security Light-ot és azonnali e-mailes vagy mobil riasztásokat kaphatunk, amikor a fény aktiválódik.

A Netgear Arlo termékcsalád részeként az Arlo Security Light számos eszközzel kombinálható, például az Arlo Smart Home HD biztonsági kamerákkal így még nagyobb biztonságban tudhatjuk otthonunkat. Az új Arlo Security Light tervezésekor odafigyeltek arra, hogy az egy teljes biztonsági rendszer részeként működjön, így az kombinálható bármely Arlo kamerával, mely ugyancsak teljes egészében vezérelhető a mobilalkalmazáson keresztül. Az Arlo-fiókot az IFTTT-kompatibilis készülékekhez is csatlakoztathatjuk, így számos egyedi automatizálás hozható létre – az intelligens otthoni biztonság még intuitívabbá és hatékonyabbá tehető. Ha hangvezérléssel szeretnénk irányítani, akkor használhatjuk az Arlo Skill for Amazon Alexa alkalmazást is.

Tags: