Az ADATA bemutatja a D16750 nagy strapabírású powerbankot

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette a D16750 powerbankot. Aktív éltere tervezték, IP67-es por- és víz-, valamint megnövelt ütésállósággal rendelkezik. Míg az ADATA korábban is készített nagy igénybevételnek ellenálló termékeket, a D16750 egy olyan új termék, amely ehhez a termékkategóriához nagy kapacitást is párosít, mindezeket pedig az összesen 16750mAh teljesítményű LG prémium celláknak köszönhetően. A D16750 túlmutat a normál kialakításon, kombinálja a homokfúvott alumíniumot és az erős szilikon védőket. Két eszközt egyszerre tölthet fel, és szó szerint aktív felhasználást biztosít a mobil és sokszínű életstílushoz. A D16750 ezüst, kék és zöld változatai augusztusban jelennek meg.

Hivatalosan is IP67 por- és vízálló

A D16750-et alaposan teszteknek vetették alá az IEC szabványoknak megfelelően, így megkapta az IP67 minősítést. Ez azt jelenti, hogy teljesen porálló, valamint egy méter mély vízben is egyszerűen túlél 30 percet. A D16750 masszív, többrétegű, extra kemény fém maggal ellátott szerkezetet alkalmaz, valamint rugalmas szilikon borítású éleket. A D16750 túléli a leejtést, a túrázás közbeni elázást és az egyéb extrém helyzeteket is.

Nagy kapacitás és dupla USB port

A 16750mAh-val a felhasználók akár ötször is feltölthetik még a legnagyobb okostelefonjukat is, vagy majdnem két 10″-os tablettet is szinte 100%-ra hozhatunk vele. Mint mindig, az ADATA az LG Premium Power cellákat használja és több biztonsági áramkörrel is rendelkezik. A két USB porton keresztül, akár 3,4A teljesítményt is leadhat, mely azt jelenti, hogy a D16750 gyorsabban tölti fel egy teljesen lemerült eszközt. Ezenkívül támogatja a szinkron töltést/újratöltést. Ez a funkció segíti, hogy a felhasználók időt takarítsanak meg.

Csak elegánsan

Az ADATA arra törekszik, hogy eszközei ne csak powerbankek legyenek, amelyek eszközöket töltenek fel, hanem nagy hangsúlyt fektetnek a stílusos, mégis ergonomikus és praktikus kinézetbe. A D16750 sem kivétel ezalól, amelynek belső szerkezete homokfúvott alumíniumból áll, amelyet ezután kemény, de kellemes és praktikus szilikon élvédőkkel látnak el. Kiegészítésül egy LED-es zseblámpát is tartalmaz – ez mostanában népszerű megoldás, mely rendkívül hasznos lehet, amikor a szabadban tartókodunk.

Tags: