Az ADATA bemutatja az UC360 és UC370 OTG flash meghajtókat

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója ma bemutatta az UC360 és az UC370 USB OTG flash meghajtókat. Az úgynevezett „On the go” protokoll (OTG) USB meghajtók mindegyike biztosítja a gyors, illesztőprogram nélküli csatlakoztatást szinte minden USB eszközzel. 2 az 1-ben eszközök, az UC360 USB-A és Micro USB, valamint az UC370 USB-A és USB-C csatlakozóval. Az adatok átvitelénél az USB 3.1 sebességét használja, a tartósságot és a kényelemet szolgálják a Windows, a Mac OS, az Android és számos más platformon, például a játékkonzolok és intelligens televíziók esetében is. Választhatunk 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitásokból.

UC360: Kompakt, többcélú tároló

Az UC360 az USB-A és a Micro-USB csatlakozókat egy ultrakompakt házban tömöríti. Kényelmes szíjjal rendelkezik, így a felhasználók a kulcstartóhoz, táskához, övekhez és egyéb dolgokhoz kapcsolhatják, az elvesztés megelőzéséhez és a mobilitás megkönnyítéséhez. Mindössze 3,8 g tömegű, az UC360 újra definiálja az univerzális csatlakozást, mindezt akár 5 Gbps sebességgel.

UC370: USB-C az OTG csatlakozáshoz

A reverzibilis USB-C növekvő népszerűsége miatt az ADATA megalkotta az UC370 OTG meghajtót. Az egyik végén az USB-A, míg a másik oldalon USB-C csatlakozó található. E két típussal a felhasználók számos eszközhöz csatlakozhatnak, régitől újig. Az UC370 akár 10 Gbps adatátvitelt is támogat és mindössze 3,7 g súlyú. Egyúttal beépített szíjjal is rendelkezik, amely a mobilitást és az elhelyezést sokoldalúbbá teszi, valamint elegáns kivitelű.

Fémes elegancia erős kivitelben

Noha nagyon kompakt és könnyű, az UC360 és az UC370 chip-on-board (COB) technológiát használ. Így meglehetősen ellenállók és védettek ütéstől, csepptől, portól és folyadéktól. A tartós fém tokozás, a sima műanyaggal szemben, robosztus, elegáns és stílusos megjelenést kölcsönöz neki.

Tags: