Adathelyreállítási szolgáltatás a Seagate-től: megvédi, ami értékes

fid

A kisvállalatok számára különböző tárolási stratégiák állnak rendelkezésre, beleértve a RAID-optimalizálással rendelkező NAS-t, azonban még így is számtalan módon elveszíthetjük adatainkat. A természeti katasztrófák, mechanikai vagy véletlen károk, túlfeszültség – ezek és más események életbevágó adatvesztéseket okozhatnak egy vállalkozásban.

A kis- és közepes méretű szervezetek számára a mentési tervek kulcsfontosságú védelmet nyújtanak az előre nem látható adatvesztés ellen, azonban még így is bekövetkezhet a legrosszabb forgatókönyv.

A Seagate a Pro szériás lemezeihez, így az IronWolf™ Pro, valamint a BarraCuda® Pro kis- és közepes méretű vállalatok számára ajánlott merevlemezekhez kétéves adathelyreállítási garanciát is biztosít.

A kisvállalkozások adatai függhetnek az IronWolf ™ Pro-tól

A kisvállalkozások általában NAS-ra támaszkodnak, de néha olyan helyreállítási szolgáltatásra van szükségük, amely teljesen megbízható. Ha nem használja a RAID által biztosított alapvető védelmet, de vissza kell állítania az adatokat, ehhez kifejezetten az IronWolf Pro termékcsaládot javasoljuk. Az IronWolf Pro az első merevlemez, amely az emelt 5 éves garancián felül, 2 évig adatmentési szolgáltatást is tartalmaz.

BarraCuda® Pro: a teljesítménycentrikus PC és kreatív felhasználóknak

A BarraCuda Pro az első osztályú, merevlemez meghajtó, amely 5 éves garanciával rendelkezik, a kategóriájában elérhető legmagasabb 7 200 ford./perc-es fordulatszámot biztosítja és akár 10 TB kapacitású verzióban is megvásárolható. A Rescue Data Recovery Service Plan ebben az esetben is 2 évre szól, így a BarraCuda Pro tökéletes választás a kreatív profi és teljesítménycentrikus PC-felhasználók számára.

Világszínvonalú szakértelem a mentési adat-helyreállítási szolgáltatási tervekkel

A Rescue Data Recovery szolgáltatáscsomagok világszintű mentési megoldásokat biztosítanak a Seagate szakértőinek globális csapatához. Ügyfeleink több, mint 95% elégedett volt, az elvégzett szolgáltatással. A BarraCuda Pro vagy IronWolf Pro megvásárlása után a termék regisztrációjára van szükség, majd a Rescue Data Recovery 2 éves ingyenesen biztosít adathelyreállítási garancia aktiválására. Az aktiválás során, a garancia kiterjeszthető.* A regisztrációt a vásárlástól számított 90 napon belül kell elvégezni.

Az adat helyreállítás folyamata:

  1. Ha elvesztette az adatokat, hívja a Seagate Rescue ügyfélszolgálatát. A megfelelő telefonszámot a következő címen találja meg: seagate.com/contactrescue.

  2. Küldje el a terméket a Seagate-nek.

  3. Egy biztonságos laboratóriumban az adat-helyreállító szakembereink az adatok helyreállításán dolgoznak, majd a teljes adatokat visszaadják. Természetesen mindenfajta többletköltség nélkül.

A Rescue Data Recovery garanciáról többet is megtudhat, ha felkeresi a http://www.seagate.com/gb/en/internal-hard-drives/rescue/ weboldalt.

Tags: