ADATA SD700 külső SSD-t

fid

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az SD700 külső 3D NAND SSD-t a Good Design Award 2017 díjjal is elismerték. A japán Good Design Awards (vagy másnéven “G Marks”) a világ egyik legrangosabb design tervezési díjai közé tartozik.

A tökéletes kompozíció a konzervatív dizájn és az úttörő technológia között

Az SD700-at a Good Design a hihetetlen tartóssága és rendkívül kompakt mérete, valamint ellenállósága és érdekes csomagolása miatt választotta ki. Az SD700 IEC IP68 minősítéssel por és vízálló, valamint teljesíti az amerikai hadsereg MIL-STD-810G ütésállóság szabványát is, mindezek ellenére nem egy agresszív és robosztus kinézetű adattároló. Az ADATA tervezői vonzó külső terveztek a rendkívül ellenálló belsőhöz. Az SD700 még a tenyerünkben is elfér és mindössze 75 g súlyú. Sárga-fekete és fekete színben érhető el. Az Adata SD700-at több száz vetélytárs közül választotta ki a Good Design Award 2017.

A tartósság és a technológiai innováció ötvözete

Az SD700 a felhasználóknak olyan 3D NAND SSD technológiát kínál, ami eléri akár 440 MB/s olvasási és írási sebességet, ami négyszer gyorsabb, mint a külső merevlemezeké. A 3D NAND lehetővé teszi a nagyobb sűrűséget, gyorsabb teljesítményt és a nagyobb megbízhatóságot a régebbi 2D NAND-hoz képest. Az SD700 akár 1 TB kapacitással is elérhető, kompatibilis a PC, Mac és játékkonzolokkal.

Tags: