Új Acer Chromebook Spin 11

admin

Az Acer a The Bett Show alkalmával bejelentette az Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H/CP311-1HN) laptopot. Családi és egyéni felhasználásra, valamint a diákoknak is biztonságos és egyszerű böngészését biztosít a Chrome böngészővel, az új Acer Chromebook Spin 11 stílusos kialakításával a legkülönbözőbb élethelyzetekhez is jól illeszkedik. Egész napos akkumulátor élettartammal, két USB 3.1 C típusú porttal rendelkezik a töltéshez és a külső kijelzőkhöz való csatlakoztatáshoz.

Ezenkívül az új Acer Chromebook Spin 11 (CP311-1H / CP311-1HN) teljes mértékben támogatja a Google Play szolgáltatást, maximalizálja a készülék 11,6 hüvelykes érintőképernyőjének felhasználhatóságát az érintő ceruzával. Az opcionálisan elérhető Wacom® EMR (Electro-Magnetic Resonance) technológiával2 a Chromebook kiváló digitális írási élményt nyújt, amely utánozza a valós tollal történő írást a papíron.

Az Acer Chromebook Spin 11 új dizájnja a kereszt-szálcsiszolt fedlapon a leg szembetűnőbb. Ez az egyedülálló selymes textúra prémium megjelenést és érzést nyújt, amely tökéletesen illik bármilyen környezetbe.

Az új Acer Chromebook Spin 11 360°-ban áthajtható, optimális érintés érzetet biztosít a 11.6” HD IPS, 1366×768 pixel felbontású kijelzőn. Miután a billentyűzetet a hagyományos notebook módban használtuk a bevitelhez, az érintőképernyőt teljes egészében 360°-ban kinyithatjuk, amíg az egy igazi tabletté nem válik. Vagy fel is állíthatjuk a monitort (ebben az esetben a billentyűzet lesz a gép „talpa”), kisebb helyiségekben pedig a sátor üzemmód is érdekes lehetőségeket kínál.

A billentyűzet fölött elhelyezkedő széles látószögű Acer HD webkamera nagyszerű megoldás videokonferenciákhoz és a Google Hangouts alkalmazáshoz. Az opcionális második webkamera a fedlapra került, így akár tablet módban a környezetünkről is készíthetünk képeket és videókat.

Az új Acer Chromebook Spin 11 két USB 3.1 C típusú porttal rendelkezik, amelyen keresztül tölthetjük a laptopot és persze más termékeket is, gyorsan, akár 5 Gbps sebességgel átmásolhatjuk az adatokat, valamint összekapcsolhatjuk egy HD kijelzővel. Az Acer Chromebook Spin 11 további két USB 3.0 portot és egy MicroSD kártyaolvasót is tartalmaz a gyors fájltovábbításhoz. A felhasználó a megbízható 2×2 MIMO 802.11ac Wi-Fi-vel folyamatosan kapcsolatban lehet, a perifériákat pedig a Bluetooth 4.2 szabványon keresztül használhatja.

Az Acer Chromebook Spin 11 több fajta processzorral is elérhető, így N4200 Intel® Pentium® négymagos processzor, N3450 Intel® Celeron® négymagos processzor vagy N3350 Intel® Celeron® kétmagos processzor közül választhatunk. 4GB vagy 8 GB LPDDR4 memóriával és 32 vagy 64 GB-os eMMC tárolóval is rendelkezik.

A Chromebook Spin 11 laptop egyszerűen befér egy hátizsákba, vagy sleevbe. Csupán 1.25kg és 296 mm széles, 206 mm mély és 19.95 mm vastag.

Az opcionálisan elérhető Wacom EMR érintő ceruza lehetővé teszi, hogy vázlatokat, jegyzeteket készítsünk, ötleteket rögzítsünk, illetve programokat és appokat is telepíthetünk. A Wacom EMR érintő ceruza természetes írási élményt nyújt, amely a tollal a papírra történő íráshoz hasonlít leginkább. Ráadásul nem igényel akkumulátort és ellenáll a vízcseppeknek. A Wacom EMR ceruza az Acer Chromebook Spin 11 CP311-1HN konfigurációjához érhető el.

A Chromebookokat egyszerűen használhatjuk és több felhasználóval is megoszthatjuk. A felhasználók bejelentkezhetnek a saját Google fiókjukba, hogy hozzáférjenek a Gmail-hez, a Google Dokumentumokhoz, alkalmazásokhoz, bővítményekhez, könyvjelzőkhöz és egyéb információkhoz. A Chromebookok a Google Chrome OS platformját használják, mely automatikus frissítéseket és többszintű biztonsági megoldásokkal rendelkezik az állandóan változó online fenyegetések ellen. Általában a Chromebook felhasználók a Google Drive-on tárolják fájljaikat, amely biztonságosan megvédi azokat, dokumentumokat és fényképeket tárolhatunk a felhőben és mindig a fájl vagy dokumentum legfrissebb verziója lesz elérhető, még akkor is, ha a Chromebook laptopunk elveszett vagy ellopták azt.

Tags: , , , , , , , ,