Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez házat

admin

Az ADATA bemutatja az ED600 külső merevlemez-házat, amely a hordozható külső tárolók kényelmét ötvözi az SSD meghajtók sebességével és teljesítményével. Az ED600 kompatibilis a merevlemezekkel és SSD-vel, az USB3.1 csatlakozón keresztül elérheti az 5 Gb/s átviteli sebességet. Az ED600 erős és stílusos, rendkívül felhasználóbarát; egyszerűen csatlakoztassa, várjon három másodpercet a telepítés befejezéséhez, anélkül, hogy további szoftverekre vagy eszközökre lenne szükség.

Az ED600 konstrukciója az egyszerű használaton alapul. Az eszköz összeszerelése három egyszerű lépésből áll, amelyeket a felhasználók három másodpercen belül elvégezhetnek, még akkor is, ha nem rendelkeznek gépszerelési ismeretekkel. Az ED600 támogatja a 7 mm-es és 9,5 mm vastag 2,5 hüvelykes SATA merevlemezeket és SSD-ket, kompatibilis mind Windows, mind MacOS rendszerekkel. Használható asztali számítógépekkel, notebookokkal és még játékkonzolokkal is. Továbbá az ED600 biztonsági zárja megakadályozza, hogy a meghajtó a mozgás, vagy ütések következtében kilazuljon.

Az ED600 robusztus, fekete külső burkolatával és alumínium betéttel a stílus és a biztonság érzetét nyújtja, ráadásul IP54 por és nedvesség elleni védelemmel is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell aggódniuk az adatok elvesztésétől, mivel a víz vagy a por nem jut be a külső héj alá, ami nagymértékben megnöveli az ED600 használati lehetőségeit. Továbbá az ED600 kiemelkedő ütésállósági képességekkel rendelkezik, szilikon réteggel a masszív külső burkolat alatt, így akár a 100 cm-es leejtéstől is véd. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy adataik védve vannak a külső behatásoktól.

Tags: , , , , , ,