A BENQ PHOTOVUE SW321C ELNYERTE A TIPA 2020 LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS FOTÓSOKNAK SZÁNT MONITOR KATEGÓRIA DÍJÁT

admin

2020. május 27., Eindhoven, Hollandia – A BenQ, a nemzetközileg elismert digitális életmódot segítő eszközök gyártója bejelentette, hogy a PhotoVue SW321C elnyerte a rangos nemzetközi ipar képviselő, a Technical Image Press Association (TIPA) – 2020 legjobb professzionális fotósoknak szánt monitor díjat. A TIPA díj a világ minden tájáról 30 fényképészeti kiadvány képviseletével foglalkozik és mélyreható ismereteik felhasználásával a világ legjobb fotó- és képalkotó termékeit keresik.

„Az új BenQ PhotoVue SW321C egy kiváló, 4K felbontású, 32 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely kifejezetten vonzó a képalkotással foglalkozó szakemberek számára. Színpontosság tekintetében 99%-os Adobe RGB, 100% sRGB és 95% DCI P3 színtartomány lefedettséggel rendelkezik. Továbbá a speciális BenQ Uniformity technológiák egyenletes fényerőt és színalkotást biztosítanak, az egyedi Paper Color Sync szoftver és az ART panel pontosan azokat a színeket jeleníti meg a képernyőn, amelyeket a nyomtatott fotón is látni fogunk. Az SW321C USB-C támogatással is rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy közvetlenül csatlakoztathassák laptopjukhoz, vagy egyéb más eszközökhöz.” – tette hozzá a TIPA.

Professzionális képminőség

Az AQCOLOR technológiával felszerelt SW321C lenyűgöző színteret biztosít, a 10 bites színmélység és 16 bites 3D-LUT tábla pedig Delta E≤2 pontossággal állítja elő az eredeti színeket. A mindennapos színkonzisztencia a fedélzeti hardveres színkalibrálással érhető el. Minden SW321C gyári színkalibrációs hitelesítéssel, illetve CalMAN és Pantone tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az SW321C-ben egy ugynevezett ART (Advanced Reflectionless Technology) panellel rendelkezik, amely minimalizálja a fényvisszaverődést és a tükröződést a papírszerű hatás érdekében. A Paper Color Sync szoftverrel együttműködve ez biztosítja, hogy a szimulált előnézetek nyomtatásban szinte azonosak legyenek.